Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Bolingoli wil geschiedenis schrijven

Boli Bolingoli (Club Brugge - Anderlecht)

Door de blessure van Jose Izquierdo mag Boli Bolingoli zich bij Club Brugge opmaken voor een basisplaats, donderdagavond in de heenwedstrijd van de achtste finales in de Europa League tegen Besiktas. 

“Europees loopt het inderdaad lekker. Ik voel me goed, ik ben klaar voor de wedstrijd. Ik heb wat kunnen rusten, aangezien ik de wedstrijd van vorig weekend tegen Charleroi niet mocht spelen”, aldus Bolingoli, die in de competitie een schorsing van twee speeldagen uitzit voor zijn tackle op Lasse Nielsen van AA Gent.

Bolingoli moet soms nog wat meer verdedigend denken. “Het zal inderdaad aanvallen en verdedigen worden tegen Besiktas, want het is een uitstekend team. We hebben ons echter goed voorbereid en we zullen er alles aan doen om een goed resultaat neer te zetten. We staan voor een mooie uitdaging.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws