Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Besiktas-coach vol lof over Club Brugge

Club-fans vlaggen

Slaven Bilic blikt vooruit naar het duel met Club Brugge. “We spelen tegen een zeer zware tegenstander”, aldus de coach van Besiktas. 

“We hebben het team goed geanalyseerd en de laatste wedstrijden bekeken. Club Brugge beschikt over spelers met veel kwaliteit. Ze scoorden in totaal 106 doelpunten in de competitie, beker en Europa League. Dat toont een offensieve speelstijl aan. We hebben al goede resultaten behaald en willen graag op deze voet verder.”

“Doordat we het zo goed hebben gedaan tegen clubs als Liverpool en Tottenham, is ons zelfvertrouwen gegroeid. Op papier is Club Brugge niet zo sterk als Arsenal, Liverpool of Tottenham, maar het is een goed team. Ik denk dat de kansen 50/50 zijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws