Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Vermoeidheid niets te maken met 1 op 9”

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Vincent Mannaert doet veel stof opwaaien met zijn uitspraken. Hij overwoog om de Europa League te laten schieten. “Je mag niets zomaar laten schieten”, zegt Aad De Mos aan Het Nieuwsblad.

“Je neemt je ellende of geluk altijd mee naar de volgende wedstrijd. Daarom mag je niets zomaar laten schieten. Volgens mij ligt die 1 op 9 helemaal niet aan vermoeidheid door die Europese wedstrijden.”

Hij denkt dat het schoentje ergens anders knelt. “Ik zie geen ploeg meer. Met alle respect: tegen Aalborg kun je dat maskeren. Maar niet tegen de grote jongens. Club is na Nieuwjaar in het sprookje beginnen te geloven dat het over het beste elftal beschikt. Dat is dodelijk”, zegt hij.

“Club zit dicht tegen zijn ondergrens aan. Nu moeten er resultaten worden geboekt, of anders verspilt het te veel punten. Zondag tegen Moeskroen is een ideale gelegenheid: een goeie wedstrijd en de trein kan weer vertrokken zijn.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws