Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vandenbempt: “Daarom gunt niemand Club Brugge succes”

Peter Vandenbempt (analist)

Club Brugge doet voor het eerst sinds lang weer helemaal mee voor de prijzen. Met de Europa League, de Beker van België en de competitie zijn ze nog op drie fronten actief. Toch voelen ze bij Club weinig symphatie.

“Het vulkanische temperament van Michel Preud’homme, zijn woede-uitbarstingen langs de lijn of stekelige reacties op kritiek beïnvloeden in grote mate de perceptie van hem als trainer. En hij doet geen enkele moeite om die te veranderen”, aldus Peter Vandenbempt aan Het Nieuwsblad.

“Zo zit hij in mekaar, en daarom zijn er inderdaad velen die hem een historisch succes met Club Brugge niet gunnen. Ook al is dat belachelijk. Want wie Preud’homme objectief beoordeelt als trainer, kan alleen maar concluderen dat hij absolute top is”, begint Peter Vandenbempt z’n verhaal aan Het Nieuwsblad.

“De revolutie onder de moderne managers Verhaeghe en Mannaert, de vele ontslagen, het wegkapen van bondscoach Leekens, de ongelukkig-betweterige communicatie in de beginperiode: het heeft Club de sympathie gekost die het altijd heeft gehad van nagenoeg alle voetballiefhebbers.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws