Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Van Vaerenbergh denkt niet aan Anderlecht: “Binnen enkele jaren in A-kern Club”

Dennis Van Vaerenbergh (Club Brugge beloften)

De beloften van Club Brugge hebben de Viareggio Cup tot een goed einde gebracht. Ze hebben voor het eerst in de geschiedenis de tweede ronde bereikt.

Dennis Van Vaerenbergh liet een goede indruk na en zou in de belangstelling staan van verschillende ploegen, waaronder Anderlecht. Hij denkt niet aan een vertrek. “Ik probeer dat gewoon aan me voorbij te laten gaan. M’n best doen en met mijn balvastheid en duelkracht het elke verdediging moeilijk maken blijft mijn eerste doel. Zo hoop ik over enkele jaren in de A-kern van Club Brugge te zitten, daarna zien we wel”.

Ook Dylan Seys kon overtuigen. “Het is een geweldig gevoel om in zo’n toernooi te kunnen schitteren”, aldus de flankspeler. “Zeker na mijn dipje van de afgelopen periode. Dit geeft me een pak vertrouwen, ik heb laten zien wat ik kan, zelf op velden die niet altijd gemaakt waren voor mijn speelstijl”.

“Ik ga me 100% geven om door te breken bij Club, beginnend bij de titelstrijd die we ook dit jaar weer bij de beloften zullen uitvechten”.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws