Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ryan: “De honger naar prijzen is groot”

Mathew Ryan (Club Brugge) (2)

Mathew Ryan is in de wolken na het winnen van de Asian Cup met Australië. Zijn honger naar prijzen is echter nog steeds niet gestild. “Vanaf morgen ga ik er weer vol tegenaan op Jan Breydel, want ook met Club wil ik de komende maanden nog enkele prijzen winnen.”

De Australiër werd ook verkozen tot ‘Doelman van het toernooi’. “Ik maakte een maand mee om nooit te vergeten. Allereerst was er die geweldige erkenning van beste doelman van 2014. Deze trofee zorgde voor een extra boost om de Asian Cup ruim twee weken later te helpen winnen. Het is ons zowaar gelukt!”

Ryan is blij dat Club Brugge zonder hem niet is verslapt. “We tellen zeven punten voorsprong op Anderlecht en staan met anderhalf been in de Belgische bekerfinale. Er kunnen de komende maanden nog heel mooie momenten onze kant op komen”, zegt hij op de website van Club Brugge.

Hij heeft ook een goed woordje klaar voor zijn vervanger. “Ik vind het gewoon geweldig wat Vladan de afgelopen wedstrijden heeft gepresteerd. Niet in het minst na het niet te onderschatten lichamelijk leed waar hij mee werd geconfronteerd. Kujo is een modelprof.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws