Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme sportief: “Hoop dat ze ook doorstoten”

Michel Preud'homme met brede glimlach

Club Brugge neemt het donderdagavond in de terugwedstrijd in de zestiende finales van de Europa League op tegen het Deense Aalborg. Na de 1-3 zege wil Michel Preud’homme nog niet op zijn lauweren rusten. 

“We hebben ginder een goed resultaat neergezet, maar dat wil niet zeggen dat het donderdag makkelijk zal worden. Aalborg zal zeker nog iets proberen”, aldus Preud’homme aan Het Nieuwsblad.

“Ik hoop dat de twee Belgische ploegen zich kunnen kwalificeren. Op de eerste plaats zou dat goed zijn voor het Belgische voetbal. Het zou ook eerlijker zijn, want dan spelen Club en Anderlecht evenveel wedstrijden. Wie weet spelen we dan wel tegen mekaar in de volgende ronde.”

In de competitie loopt het stroever. “Ik ben niet blij met de 1 op 9, maar we staan nog steeds op de eerste plaats, spelen de bekerfinale en hopelijk plaatsen we ons voor de achtste finales van de Europa League”, besluit hij.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws