Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mitrovic haalt uit naar Club Brugge

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Aleksandar Mitrovic keerde onlangs terug uit schorsing. Hij pakte al zijn derde rode kaart bij Anderlecht. Hij voelt zich benadeeld.

“Ik moet veel meer incasseren dan dat ik zelf uitdeel. In de match tegen Zulte Waregem werd er bij elk duel aan mij getrokken en geduwd. Mijn truitje was zelfs gescheurd, maar ik durfde niet te reageren, uit schrik voor een kaart. Ik moet mij laten aantrappen, maar ik mag zelfs niet doen”, zegt de Serviër aan Het Laatste Nieuws.

Hij vindt het niet kunnen dat de actie van Felipe Gedoz tegen KV Oostende niet werd bestraft. “Het is duidelijk dat ze niet dezelfde criteria gebruiken om Anderlecht en Club Brugge te straffen. Blijkbaar gelden er andere regels voor Brugge dan voor ons. Voor alle duidelijkheid: dit zeg ik mijn eigen naam.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws