Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Lestienne: “Spijt dat ik nooit titel heb kunnen pakken”

Maxime Lestienne (Club Brugge)

Maxime Lestienne speelt in de Serie A bij Genoa. Sinds de komst van Michel Preud’homme was hij niet meer dezelfde, hij kan dat zelf ook bevestigen aan Het Laatste Nieuws.

“Daar heb ik wel spijt van, dat ik niet meer moeite gedaan heb om op te pikken wat Preud’homme wilde bijbrengen”, zegt hij.

“Het was één van de redenen dat ik dat laatste halfjaar niet meer zo goed was als voorheen. Als je kijkt naar mijn statistieken het anderhalf jaar daarvoor… Dat was omdat ik me op het veld geweldig amuseerde.”

“En als ik me amuseer, speel ik sowieso goed. In die zin was Garrido voor mij een zege. Hij liet mij en Rafaelov gewoon doen. Doordat ik niet mee moest verdedigen, zat ik frisser. Toen Preud’homme kwam, was dat afgelopen.”

Toch zit hij niet met rancune. “Ach, ik wens Club het allerbeste. Ik heb er nog altijd veel vrienden en vooral voor de fans hoop ik dat ze dit seizoen eindelijk eens de titel winnen. Als dat het geval is, kom ik zeker af om mee te feesten.”

“Ook daar heb ik spijt van. Dat ik in die 4,5 jaar bij Club nooit een titel heb kunnen pakken. De mogelijkheden zijn er nochtans geweest.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws