Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kujovic is niet bezig met aflopend contract

Vladan Kujovic (Club Brugge)

Vladan Kujovic was de vervanger van Mathew Ryan tijdens de Asia Cup. Kujovic (36) deed het lang niet slecht, maar aan een nieuw contract denkt hij nog niet “Ik denk niet zo ver vooruit”, zegt hij.

De doelman is ambitieus. “De bekerfinale is ondertussen al zo goed als binnen, maar daar houdt het natuurlijk niet op. We willen met een zo groot mogelijke voorsprong aan de play-offs beginnen”, aldus Kujovic aan Voetbalkrant.

Hij beseft maar al te goed dat hij door de terugkeer van Ryan terug op de bank moet plaatsnemen. “We moeten realistisch zijn. (lacht) Ik heb mijn taak de voorbije weken zo goed mogelijk proberen te doen, maar Mathew is duidelijk nummer één.”

Zijn contract loopt na dit seizoen af. “Ik denk niet zo ver vooruit. Club Brugge is altijd heel correct geweest en heeft heel veel respect getoond voor mijn situatie. Bovendien weten de mensen van blauw-zwart dat ik alles voor Club zal doen.”

“Het zorgt dan voor enorm veel vertrouwen dat ik na alles terug bij de A-ploeg speel. Enkele maanden geleden was dat nog een verre droom!”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws