Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Izquierdo en Gedoz: beste vrienden op en langs het veld

José Izquierdo doelpuntenviering

José Izquierdo voelt zich mede dankzij de vriendschap van zijn beste vriend Felipe Gedoz thuis in Brugge. “Hij arriveerde hier op hetzelfde moment, had dezelfde problemen”, zegt hij aan Het Nieuwsblad.

“Toen ik hier aankwam, zag ik videobeelden van Gedoz en zei achteraf tegen mijn zaakwaarnemer: Wat kom ik hier eigenlijk doen? Hij is een machine. Borstcontrole, doelpunt. Vrije trap, doelpunt.  Het grappige is dat hij tijdens onze eerste ontmoeting opbiechtte dat hij net hetzelfde had gezegd nadat hij videobeelden van mij had gezien.”

Nadat Izquierdo dankzij zijn indrukwekkende prestaties in El Tiempo, de belangrijkste krant van Colombia, verschijnt weet Club Brugge dat het in actie moet schieten. “Teammanager Dévy Rigaux belde me: Hallo José Izquierdo, we zijn geïnteresseerd in jou. Zo belandde ik bij Club.”

“Geen geld voor vriendin”

“Maar een vriendin wil ik niet. Neeneeneeneenee. Ik ben heel gelukkig alleen. Ik ben een bekend persoon en dus komen meisjes naar mij toe (lacht). Een vriendin wil geld, schoenen, kledij. Daar heb ik geen geld voor. Een Colombiaanse zou hier maar drie maanden mogen blijven. Een Belgische vriendin? Ik wil niets zeggen over de Belgische meisjes. Mooie vrouwen, mooie vrouwen…”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws