Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Hasi: “Club Brugge heeft geen nadeel”

Besnik Hasi (RSC Anderlecht)

Club Brugge moet drie dagen voor de bekerfinale tegen Anderlecht nog naar Istanbul voor de terugwedstrijd in de Europa League tegen Besiktas. Ideaal is dat niet, Besnik Hasi vindt dat toch geen voordeel voor Anderlecht.

“Ik geef toe dat zoiets niet ideaal is. Maar om nu te zeggen dat wij bevoordeeld zijn? Ik vind dat we met gelijke wapens strijden”, aldus de trainer in Het Nieuwsblad.

“Al sinds het begin van het seizoen hadden wij veel geblesseerden en afwezigen en daardoor kon ik verschillende jongens amper rust gunnen. En dat terwijl Brugge zijn grote kern wel optimaal kon gebruiken en Michel Preud’homme volop roteerde. Er is dus weinig verschil.”

“Als je Europees overwintert, kun je toch niet opeens zeggen dat je niet meer wilt doorgaan? Ik had liefst Europees verder gebekerd. Zeker nu we wat meer spelers hebben en sommige geblesseerden terugkeren.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws