Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gershon: “Heb Rafaelov afgeraden naar België te komen”

Lior Refaelov comeback (Club Brugge - KV Mechelen)

Lior Rafaelov is aan een sterk seizoen bezig bij Club Brugge. Rami Gershon (AA Gent) had niet verwacht dat de Belgische competitie hem zo goed zou liggen.

Gershon (toen bij Standard) verteld in Het Nieuwsblad dat hij Rafaelov destijds heeft afgeraden om naar België te trekken. “Begrijp me niet verkeerd, maar ik had altijd wat twijfels toen Lior voor de Belgische competitie koos. Ik kende het voetbal dat er gespeeld werd, informeerde hem ook toen Club een eerste keer interesse toonde, maar had altijd het gevoel dat de Belgische stijl hem niet zou liggen.”

“Lior was een stervoetballer, iemand die het meer van de actie moest hebben dan van zijn werkkracht. En dat zou in deze competitie niet zo goed passen. Als ik nu zie hoe Lior duels aangaat en mee verdedigt, ben ik positief verrast. Dat zou hij in Israël nooit gedaan hebben.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws