Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gedoz niet onder de indruk van Anderlecht

Felipe Gedoz (Club Brugge - FC Porto)

Voorlopig lijkt vooral Anderlecht de grootste titelconcurrent voor Club Brugge te worden. Felipe Gedoz is niet onder de indruk.

De Braziliaan neemt geen blad voor de mond in Sport/Voetbal Magazine. “Anderlecht is de bekendste club van België, maar als ik hen bezig zie, vind ik het maar een ‘normale’ tegenstander, zoals de rest.”

“Ze hebben wel veel individuele kwaliteiten, maar ik heb het gevoel dat er moeilijkere tegenstanders zijn. AA Gent vond ik zeer moeilijk te bekampen, een goeie organisatie en veel snelheid op de counter.”

Gedoz vindt het makkelijker voetballen tegen grote ploegen. “KV Mechelen was onlangs ook zeer lastig, het is ook een ploeg die weinig ruimte laat; Dat is het verschil met de grote ploegen, die laten je meestal toch voetballen.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws