Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

EL: Aalborg – Club Brugge, vermoedelijke opstellingen

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Club Brugge speelt vanavond in de 1/16de finales van de Europa League op verplaatsing bij Aalborg. Het is van seizoen 2003-2004 geleden dat Club nog eens zo ver kwam. Michel Preud’homme is alvast op zijn hoede. “Die gasten hebben twee maanden gekregen om de wedstrijd voor te bereiden.”

Aalborg

Aalborg won vorig jaar de dubbel in Denemarken. In de Champions League werd het uitgeschakeld door Apoel Nicosia. Zo kwamen ze dus in de Europa League terecht.

De Denen missen wat ritme aangezien hun competitie stilligt tot 22 februari. De voorbije twee maanden werden enkel oefenwedstrijden gespeeld.

Vermoedelijke opstelling: Larsen, Gorter, Petersen, Thelander, Dalsgaard, Thomsen, Risgaard, Wurtz, Christensen, Enevoldsen, Helensius

Club Brugge

“Wij hebben daarentegen maar één training gekregen om de wedstrijd voor te bereiden. Ik schat onze kansen om door te stoten in op vijftig procent”, is zijn voorzichtige prognose Het Nieuwsblad.

“Maar we moeten natuurlijk ook niet overdrijven. Aalborg BK is geen moeilijkere tegenstander dan Brøndby IF of FC Kopenhagen.”

Victor Vazquez start vanavond al zeker niet, hij begint op de bank. Hij komt waarschijnlijk enkel in actie als het echt nodig is als joker.

“Het is mooi dat we zo ver geraakt zijn. Nu hopen dat we nog een ronde verder kunnen gaan”, aldus Ruud Vormer.

“We moeten in elk geval de focus blijven behouden, dat is het belangrijkste. Zeker als je de titel en de beker wil winnen, én ook Europees wil doorgaan. Je mag Aalborg alleszins niet onderschatten. Het is een heel goed team.”

De Nederlander bleef zondag tegen Lokeren negentig minuten op de bank, maar verschijnt morgen tegen Aalborg normaal gezien aan de aftrap. “Ik ben blij dat ik weer mag spelen. Deze keer zal wellicht Refaelov voor mij staan en daar ben ik blij mee. Hij en Victor (Vazquez, nvdr) zijn twee dezelfde types, twee spelers waar je altijd een bal bij kwijt kan. Daar hou ik wel van. Dat maakt het voor mij ook makkelijker om aan te sluiten.”

Vermoedelijke opstelling: Ryan, Meunier, Duarte, Mechele, De fauw, Rafaelov, Simons, Vormer, Gedoz, Oulare, De Sutter

Bank: Kujovic, Silva, Van den Buijs, Vazquez, Reuten, Dierckx, Bolingoli

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws