Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Sutter: “Wij waren de betere ploeg”

Tom De Sutter (Club Brugge)

Tom De Sutter mocht tegen KV Kortrijk starten, ook hij was uiteraard teleurgesteld met de nederlaag.

“We wisten op voorhand dat het hier een moeilijke wedstrijd zou worden, maar desondanks vond ik dat wij toch nog enkele aardige kansen wisten bijeen te voetballen”, aldus De Sutter op de website van Club.

“Ondanks dat we 1-0 achter kwamen te staan, hebben we geprobeerd om in ons normale spel te geraken, maar als je dan ziet hoe bijvoorbeeld Joske hier tot driemaal toe denk ik de bal torenhoog over doel trapt in plaats van erin dan is het duidelijk dat de zeer slechte staat van het veld ons parten speelde.”

“Zonder hautain te zijn, denk ik toch te mogen stellen dat wij vandaag de betere ploeg waren, maar we maken het echter niet af. Natuurlijk ook het feit dat de scheidsrechter enkele beslissingen neemt die toch wel bedenkelijk waren of soms liet doorspelen waar hij eigenlijk moest ingrijpen, speelde zeker niet in ons voordeel.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws