Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Sutter: “Ik wil de dubbel pakken”

Tom De Sutter (Club Brugge)

Club Brugge staat nog steeds op kop in de Jupiler Pro League. Tom De Sutter haalde al drie titels binnen, maar won nog nooit de beker. Toch kan hij niet kiezen: de dubbel dan maar!

Kampioen worden lijkt hem toch het mooiste. “Dat gevoel, het vieren met ploegmaats, supporters en familie… Ik heb al drie landstitels behaald, maar won nog nooit een beker. Toch zou ik niet kunnen kiezen. Ik wil gewoon de dubbel dit jaar”, zegt een ambitieuze De Sutter aan Fan!

“Een titel met Club zal ook anders zijn dan met Anderlecht. Omdat het al tien jaar geleden is en omdat ik meer zal hebben gespeeld, omdat ik hier toch meer als vol word aanzien. Maar vooral omdat het de club is waarmee ik opgroeide.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws