Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Sutter, ‘bliksemafleider’ van Club!

Tom De Sutter high five (Club Brugge)

Tom De Sutter blijft al een tijdje op de achtergrond bij Club. Hij is een harde werker, maar komt niet echt veel tot scoren. De spits is althans wel een heel nuttige speler. Volgens Walter Baseggio is hij een echte ‘bliksemafleider’. 

“Voor het systeem is hij wel belangrijk. Hij is een bliksemafleider voor opkomende spelers zoals José Izquierdo of Felipe Gedoz”, aldus Baseggio.

Ook Lokeren speler Jordan Remacle beschermt Tom De Sutter. “Ik vind hem een goede spits. Hij heeft toch bij Anderlecht gespeeld en nu bij Club Brugge. Je zit daar niet voor niets. Hij scoort jaarlijks, zonder echt onbetwistbaar titularis te zijn, toch meer dan tien doelpunten. Dat vind ik toch niet onaardig.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws