Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-sjaals verboden in Gent zondag

Club Brugge sjaals

Zondag staat de topper tussen AA Gent en Club Brugge op het programma. De Gentse politie heeft een opvallende maatregel genomen: Club-supporters mogen geen sjaal van Club Brugge dragen in het centrum van Gent.

“Net zoals steeds zal voor deze uitwedstrijd combiregeling gelden, individueel vervoer is bijgevolg niet toegelaten voor de Clubsupporters. De autobussen worden toegelaten vanaf 13u aan de Ghelamco Arena”, klinkt het bij Club.

“We citeren voorts uit de richtlijnen van de Gentse politie: personen die zich, op het gehele Gentse grondgebied, manifesteren als Club supporters door hun kledij en/of gedrag, kunnen bestuurlijk aangehouden worden. Dit geldt tussen 8u en 24u op matchdag.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws