Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans tevreden: “Voelen dat er rekening met ons wordt gehouden”

Club-fans vlaggen

Club Brugge doet er al een tijdje alles aan om de relatie met zijn fans te versterken. Geert De Cang, voorzitter van Blue Army, is dan ook tevreden.

“Het is niet zomaar een commerciële strategie, het gaat verder dan een pure klantenrelatie. We voelen dat Club rekening met ons houdt en ons betrekt in het beleid”, aldus De Cang aan Sport/voetbalmagazine.

“Voor de ThanksFans-match tegen Westerlo, opgedragen aan de supporters, mochten we zelf een logo ontwerpen voor de spelerstruitjes, die we achteraf konden veilen om met de opbrengst tifo’s te bekostigen.”

“We krijgen ook inspraak in de merchandising, sfeerbeleving, ticketverdeling… Voor dat laatste zijn we zelfs bezig met een puntensysteem te creëren zodat de trouwste supporters voortaan voorrang krijgen bij uitwedstrijden, zoals nu al voor de bekerfinale.”

“Vroeger stond Club daar minder bij stil, maar voor een diehardfan is zulke matchen bijwonen ontzettend belangrijk. Beide partijen beseffen dat ze elkaar nodig hebben en ik ben ervan overtuigd dat dit nog maar het begin is.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws