Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge reageert op loting

Mathew Ryan (Club Brugge) (2)

De reactie’s op de loting van Club Brugge zijn verdeeld. Dit is niet de droomaffiche, maar men blijft niet bij de pakken zitten.

“Bij voorkeur had ik Fiorentina of AS Roma gekregen toen er nog drie mogelijkheden over waren.Dat waren betere affiches en ook praktisch was het beter”, zegt Vincent Mannaert aan Sporza.

Timmy Simons reageert nuchter. “Ik kwam in mijn lange loopbaan onder meer al Fenerbahçe en Galatasaray en de nationale ploeg tegen. We zullen met fanatieke voetballiefhebbers geconfronteerd worden en bovenal een helse sfeer. Ik weet heel zeker dat onze groep er voluit zal voor gaan. In dit stadium laat je de kans nooit liggen om aan de huidige succesvolle Europese campagne een verlengstuk te breien.”

“Er wacht ons al weer een mooie uitdaging. Besiktas uitschakelen, moet niet als een onoverkomelijke missie bestempeld worden. We tonen al maandenlang, zowel in de Belgische competitie als in Europa, heel veel in onze mars te hebben. Het is natuurlijk geen meevaller dat we in het vooruitzicht van de bekerfinale vier dagen eerder nog in Turkije aan de bak moeten. Ik vind evenwel dat daar niet moet over gezeurd worden”, aldus Ryan.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws