Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Club Brugge moet niet zeuren”

Johan Boskamp (analist)

Club Brugge twijfelt of het voluit voor de kwalificatie gaat tegen Besiktas met het ook op de Beker van België. Johan Boskamp reageert op zijn gekende manier.

“Als je zo hard gewerkt hebt om de 1/8ste finales van de Europa League te halen, dan laat je die matchen niet zomaar schieten. Ik begrijp Michel Preud’homme wel met het drukke programma. Maar dat was ingecalculeerd. Hij kreeg de spelers voor een ruime kern en kon daarom eerder al roteren.”

“Daarom moeten ze ook niet zeuren over het programma. Besiktas is een mooie tegenstander, daar moet je vol voor gaan. Bovendien kregen ze met Aalborg een wel erg hapklare tegenstander. Echt veel krachten hebben ze daar niet verspeeld”, aldus de Nederlander in Het Belang van Limburg.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws