Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Club Brugge is mission impossible”

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Moeskroen-Péruwelz lijkt helemaal de kluts kwijt te zijn. De Henegouwers verloren zaterdag met 1-0 van Sporting Lokeren, dat is al de negende verliespartij op rij. 

“Onze situatie wordt ingewikkeld, maar de spelers blijven gemotiveerd”, aldus Steeven Langil tegenover de Waalse pers. “We zullen vechten tot op het einde. Tegen Club Brugge is het volgende week quasi mission impossible, maar we zullen alles moeten geven.”

“Na die wedstrijd hebben we het thuisduel tegen Westerlo. Dat zal de alles beslissende wedstrijd worden. Daar mogen we ons niet in vergissen en moeten we zien te winnen. Dat zou ons een goede boost geven met het zicht op het behoud.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws