Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge houdt Belgisch coëfficiënt hoog

Club Brugge sjaals

Donderdagavond speelt Club Brugge de terugwedstrijd in de zestiende finales van de Europa League tegen Aalborg. Blauw-zwart is zo goed als zeker van kwalificatie en doet het goed in Europa.

“Club is al 12 Europese matchen op rij ongeslagen en dat uit zich ook in de UEFA coëfficiënt. Met 12,600 punten is Blauw-Zwart dit seizoen het beste Belgische team en staat het voorlopig op een 23ste plaats.”

“Door de goede prestaties van de troepen van coach Michel Preud’homme en de andere Belgische teams, zullen we de komende jaren nog steeds zeker zijn van een rechtstreekse CL-plaats voor de Belgische landskampioen!”, schrijft Club Brugge op zijn officiële website.

Bij Aalborg beseffen ze dat het moeilijk wordt. “We hadden problemen om gelijke tred met hen te houden gedurende de hele wedstrijd, ook al deden we het beter in de tweede helft. Het lijkt onwaarschijnlijk dat we ons nog kunnen kwalificeren, maar we moeten er toch nog voor gaan en weerstand bieden”, aldus Helenius op de officiële website van de UEFA.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws