Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

BREAKING: supportersrellen in Gent

Spelersverwelkoming bus titelmatch Club Brugge
De beladen topper van morgen tussen AA Gent en Club Brugge zorgde nu al voor rellen tussen supporters. Een twintigtal Club Brugge-supporters  gingen iets drinken op de Gentse Vrijdagsmarkt. Een delegatie Gent-supporters daagde op, waarna het uit de hand liep.

“We zijn hier om een verjaardagsfeestje te vieren. Dat valt per toeval op de dag voor de wedstrijd. Neen, we gaan de binnenstad niet kort en klein slaan want in Gent valt niets kort en klein te slaan”, aldus de Club Brugge fans. Geen van de aanwezigen droeg een sjaal van Club Brugge.

Maar toen een delegatie Gentse fans opdaagde, liep het snel uit de hand. De politie liet twee waterkanonnen aanvoeren, die nodig waren om de supportersclans uit elkaar te houden. Een 50-tal agenten zorgden ervoor dat de rust weerkeerde.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws