Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Blessures voor Vazquez en Izquierdo

Victor Vazquez (Club Brugge)

Slecht nieuws bij Club Brugge. Nadat er voor de tweede keer op rij niet gewonnen kon worden was ook Victor Vazquez er vanavond niet bij. Hij sukkelt opnieuw met een knieblessure. Ook José Izquierdo moest met een blessure naar de kant.

Als Vazquez pijn heeft is het altijd schrikken. “Ik geef toe dat we eventjes hebben gevreesd voor een nieuwe operatie aan de meniscus”, aldus Michel Preud’homme. “Maar hij heeft last achteraan de knie. We hopen hem snel te recuperen.”

Ook José Izquierdo liep een blessure op. “Hij heeft last aan een spier aan de knie. Hij was aan het manken. Hoelang hij uit zal zijn? Enkele dagen. Of enkele weken…”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws