Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Binnenkort wereldprimeur bij AA Gent en Club Brugge?

Sven Vermant (Club Brugge beloften)

Maak kennis met de drieling Mathias, Christophe en Luca Janssens. De talentvolle broers kunnen voor een primeur op de Belgische velden zorgen.

Mathias en Luca spelen bij AA Gent, Christophe bij Club Brugge, opmerkelijk: ze zijn alle drie 16 (we geven het toe, flauwe grap). Mogelijk zien we binnen enkele jaren de drie broers tegelijk aan het werk in de Jupiler Pro League.

We zagen in het verleden al de tweeling Marcin en Michal Zewlakow aan het werk, maar een drieling zou echt uniek zijn.

Tom Van den Abbeele (destijds scout bij Club Brugge) legde de eerste contacten met de familie Janssens en kent de drie broers goed.

Christophe (Club Brugge): “Een moderne, fysiek sterke offensief ingestelde linksback. Hij heeft een scherp aangesneden voorzet in de benen en is ondanks zijn gestalte kopbalsterk. Sowieso de beste linksachter van zijn lichting. Polyvalentie kan een troef zijn.”

Mathias (AA Gent): “Voor mij één van de beste keepers van het jaar ’98, samen met Jens Teunckens. Onbegrijpelijk dat hij niet meer wordt opgeroepen bij de nationale jeugdploegen. Zijn kwaliteiten liggen vooral op hoge ballen en snelle hervatting. Hij heeft persoonlijkheid en straalt iets uit als hij in doel staat. Ik dicht hem een mooie carrière toe.”

Luca (AA Gent): “De minst bekende van de drieling is ook een goede voetballer die nog niet helemaal naar waarde wordt geschat. Hij wordt mijn inziens ook op de verkeerde positie uitgespeeld. Volgens mij gaan zijn kwaliteiten meer tot zijn recht komen wanneer hij op het middenveld speelt. Hij is namelijk vooral een erg slimme voetballer die snel denkt.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws