Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Besiktas? Vijftig procent kans!”

Franky Van der Elst (analist)

Club Brugge kent de tegenstander in de achtste finales van de Europa League. Besiktas is geen grote naam, maar ze hebben wel Liverpool uitgeschakeld.

“Ik moest zelf ooit met Club Brugge naar Besiktas. Ik was destijds assistent van Emilio Ferrera. Ik herinner me nog dat Bosko Balaban ons op voorsprong trapte, maar uiteindelijk gingen we toch de boot in”, zegt Franky Van der Elst aan Voetbalkrant.

Hij denkt niet dat Club Brugge kansloos is. “Het is de moeilijkste tegenstander tot hiertoe, maar er is toch vijftig procent kans op een kwartfinale. De affiche op zich? De Turkse gemeenschap zal het Jan Breydelstadion wel vullen.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws