Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Aalborg geeft nog niet op: “Niemand krijgt rust”

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Aalborg-coach Kent Nielsen beseft dat zijn team voor een moeilijke opdracht staat tegen Club Brugge in de terugwedstrijd van de zestiende finales van de Europa League. Hij moet drie uit-doelpunten van Club wegwerken.

“We zijn ons bewust van de situatie, maar we willen toch proberen te winnen. We zien wel hoe het uitdraait”, aldus Nielsen.

Vorige week liep het niet goed voor zijn team. “Op het resultaat hadden we helemaal niets aan te merken. Ze verrasten ons wel met hun opstelling, ook tegen AA Gent afgelopen weekend. Ze hebben een mooie voorsprong en ze zullen donderdag voor een resultaat proberen te spelen door er een tactische wedstrijd van te maken.”

Toch wil hij er volledig voor gaan. “We hebben geen blessures, iedereen is fit. We zijn met de hele ploeg naar hier afgezakt. Ik zie er het nut niet van in spelers te laten rusten. Mijn ploeg kan het aan om vele wedstrijden te spelen.”

“Het blijft een belangrijke wedstrijd voor ons: we hebben een goed seizoen achter de rug in de Europa League en dat willen we ook mooi afsluiten. Daarnaast willen we nog punten sprokkelen voor de Europese competitiecoëfficiënt.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws