Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Warm initiatief voor terminaal zieke Club-fan

Club-fans You'll Never Walk Alone (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge komt met een heel mooi initiatief voor één van z’n fans. Lorenzo (42) lijdt aan darmkanker en heeft besloten om binnenkort uit het leven te stappen. De blauwzwart fan stelt het echter nog even uit, aangezien hij van de club nog een laatste meet en greet met de spelers mag verwachten.

Afgelopen week gaf Lorenzo nog een afscheidsfeest, de dokters gaven hun toestemming en hijzelf heeft de knoop doorgehakt. Er staat hem niets meer in de weg om uit het leven te stappen en van de pijn verlost te zijn. Toch stelt hij het moment nog even uit. Club Brugge beloofde Lorenzo dat hij bij één van de komende thuiswedstrijden de aftrap mag geven.

Bovendien stelt blauwzwart nu alles in het werk om een meet en greet met de spelers te regelen. In zijn gesprek met het Nieuwsblad heeft Lorenzo het alleen even moeilijk als hij het heeft over zijn dochtertje van zes. “Ik heb het haar wel een beetje proberen uit te leggen, maar ze is pas zes. Ik heb haar verteld dat papa op een dag zal slapen en niet meer wakker worden. Maar dat ik er nog zal zijn in de vorm van een sterk in de hemel.” Het warme initiatief van onze club zal zijn afscheid des te mooier maken. (ND)

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws