Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Flashupdate: Haalt Club Dierckx terug?

Tuur Dierckx (Club Brugge)

Gedurende de hele dag komt er heel wat nieuws uit de voetbalwereld op ons af. Aangezien wij als FCB-fans niet geïnteresseerd zijn in het groen-zwarte of erger nog paars-witte nieuws, selecteert blauwzwartfans.be voor u de belangrijkste updates. In één oogwenk bent u weer helemaal mee met de laatste nieuwtjes over onze favoriete club.

30/01: Zowel de beloften van Club Brugge als die van Racing Genk nemen vanaf maandag deel aan een prestigieus tornooi in Italië. De Viareggio Cup.

30/01: Na het vertrek van Castillo beschikt Preud’homme nog maar over twee spitsen. Begin dit jaar werd Tuur Dierckx uitgeleend aan KV Kortrijk, maar die zou nu eventueel vervroegd terugkeren. De youngster liet al weten via Twitter dat hij zondag een definitieve beslissing neemt.

29/01: Vrijdag 30 januari nemen onze jongens het op tegen KV Oostende. In deze West-Vlaamse derby zal onze draaischijf, Victor Vazquez terug tussen de lijnen staan. We zijn alvast benieuwd wat hij nu weer allemaal uit zijn voeten tovert.

29/01: Felipe Gedoz zou in beeld zijn bij een Braziliaanse topclub Cruzeiro. Het was de voorzitter van de Braziliaanse club die dat in een interview liet uitschijnen. Voor blauwzwart zou een transfer in deze wintermercado alvast geen optie zijn!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws