Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club zonder problemen voorbij Oostende

Club-fan juicht

Vanavond kreeg Club Brugge de manschappen van Vanderbiest op bezoek. Na amper vier minuten mocht Knowlegde Musona douchen, waardoor het voor onze jongens niet echt moeilijk werd. De 2-0 was dus een logische en verdiende uitslag.

Al na vier minuten moest Oostende met z’n tienen verder na rood voor Musona. De spits leed balverlies en wou dat meteen goedmaken, met een makkelijk gegeven rode kaart tot gevolg. Niet snel na dit voorval bracht Izquierdo blauwzwart op voorsprong. De bezoekers gaven zich niet zomaar gewonnen en spartelden tegen. Vooral Ruytinx was heel erg gedreven in de Oostendse aanval, maar kon niet profiteren van fouten in de Brugse defensie.

Na de rust stond Vazquez eindelijk tussen de lijnen en hij was meteen beslissend. Met een mooie voorzet bracht hij de bal tot bij Gedoz die een prachtige omhaal uit zijn voeten toverde: 2-0. Club speelde met de bezoekende ploeg, maar kwam niet meer tot scoren. Een relatief makkelijke overwinning, waardoor we de druk nu weer bij eerste achtervolger Anderlecht leggen.

MAN VAN DE MATCH: Voor ons is de man van de match zonder twijfel Izquierdo. De Columbiaanse spits zorgt voor veel diepgang en zijn dodelijke versnelling is een geseling voor de bezoekende verdediging. Hij kon zijn goede vorm wederom vertalen in een doelpunt, al was dat vooral de verdienste van een sterke Oulare. Het trio Izquierdo-Gedoz-Oulare is ongetwijfeld klaar voor de eindfase van het seizoen!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws