Foto: ©Blue Army

‘Clement ziet het zitten in linksachter van Chaleroi’

Voorlopig is Eduard Sobol de enige ‘zomeraanwinst’ voor Club Brugge. De linksachter wordt nog een jaar gehuurd van Shaktar Donetsk. Als we La Capitale moeten geloven, krijgt Sobol wellicht concurrentie van Nurio Fortuna.

Volgens de Waalse krant wil trainer Philippe Clement Fortuna graag naar Club Brugge halen. De landskampioen is echter niet de enige club met interesse in de linkervleugelverdediger. Ook AA Gent, Bordeaux en Watford zouden voor hem in de markt zijn.

AA Gent zou zelfs al om de tafel hebben gezeten met Fortuna zijn huidige werkgever, Chaleroi. Tot een akkoord kwam het echter nog niet. De Buffalo’s zouden naar verluidt een bedrag van 4 miljoen euro overhebben voor Fortuna, maar Chaleroi gokt op zo’n 6-7 miljoen.

De vraag is in hoeverre Club Brugge daadwerkelijk van plan is om werk te maken van Fortuna. Met Sobol heeft Clement al een prima optie voor de linksbackpositie en ook Federico Ricca en Maxim Decuyper kunnen op die positie uit de voeten. Daarnaast lijkt de club eerder op zoek te moeten gaan naar een nieuwe rechtsback. Clinton Mata staat namelijk in de serieuze belangstelling van meerdere Duitse clubs.

Fortuna kwam het afgelopen seizoen tot 28 competitiewedstrijden. Daarin scoorde hij één keer en leverde hij drie assists. Hij kwam in 2017 over van het Portugese Braga, waar hij zijn wedstrijden speelde in het tweede elftal.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws