Foto: ©Blue Army

Transferdoelwit Club Brugge bevestigt bod: “Droom van elke speler”

Club Brugge heeft middenvelder Fausto Vera al een tijdje op het transferlijstje staan. De Argentijn van Argentinos Junior laat zich tegenover TyC Sports uit over zijn toekomst.

Club Brugge heeft volgens Vera al een bod gedaan. “Ik heb verschillende aanbiedingen binnengekregen uit de MLS en ook van Club Brugge en andere clubs. Maar ik bekijk alles rustig. Mijn familie zegt ook altijd om geen overhaaste beslissingen te maken.”

Vera heeft een marktwaarde van zo’n tien miljoen euro. “Elke speler droomt van een overgang naar Europa en om nog beter te worden. Ik werk om die droom te verwezenlijken. Ooit hoop ik voor Real Madrid of FC Barcelona te spelen, in mijn ogen de beste clubs ter wereld”, aldus Vera.

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws