Foto: ©Blue Army

Topschutter AA Gent maakt vergelijking met Club Brugge

Club Brugge heeft een mooie voorsprong op de Buffalo’s. Spits en topschutter Jonathan David weet waar het grote verschil met Club Brugge.

“Club heeft getoond dat ze geen echte doelpuntenmaker nodig hebben om de competitie te domineren”, zegt Jonathan David in Sport/Voetbalmagazine. “Ze zijn gewoon veel efficiënter dan wij. Op dit moment is dat het grootste verschil tussen Club Brugge en Gent.”

“Hoe kleiner de achterstand is bij de start van play-off 1, hoe meer we er zelf in zullen geloven. Stel dat wij een paar matchen op rij winnen en Club Brugge verliest een keer. Wie weet wat er dan nog mogelijk is? Wij moeten maar één ding doen: de matchen winnen die we geacht worden te winnen. In dat opzicht is het spijtig dat we in Oostende, in Moeskroen en tegen Cercle Brugge verloren. Onverklaarbaar eigenlijk. Zonder die nederlagen hadden we de titelstrijd nog spannender kunnen maken.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws