Vormer na Anderlecht: “Daarom gaan wij er met de overwinning vandoor”

Club Brugge won met 1-2 op het veld van RSC Anderlecht. Aanvoerder Ruud Vormer zag een sterk Anderlecht, maar de leider pakte alsnog de drie punten.

De thuisploeg begon goed aan de wedstrijd. “Anderlecht was het eerste half uur de betere ploeg, maar over de ganse wedstrijd gezien vond ik ons toch het beste team en daarom gaan wij er met de overwinning vandoor.”

Vanaken zorgde met een wereldgoal voor de gelijkmaker. “We lieten hen te veel voetballen en dan zie je dat ze dat goed kunnen, maar dan pakt die lange (Hans Vanaken, red.) zo’n doelpunt mee en dat sleurt er ons doorheen.”

“Complimenten aan het hele team, we hebben gevochten, gestreden en verdiend gewonnen. De eerste wedstrijd na de winterstop is altijd even wennen, we zijn heel blij met deze driepunter”, wordt Vormer geciteerd door Sporza.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws