Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dennis vertelt waarom hij na dit seizoen wilde vertrekken bij Club: “Maar zie nu…”

Emmanuel Dennis (Club Brugge - Zulte Waregem)

Voor Emmanuel Dennis is deze campagne in de Champions League nu al een eclatant succes. Onze Nigeriaanse dribbelkont scoorde twee keer in Madrid en wil ook vanavond tegen PSG schitteren. En zeggen dat hij afgelopen zomer eigenlijk op vertrekken stond.

“Waarom ik Club wilde verlaten? Misschien omdat ik me begon te vervelen in jullie competitie. Of misschien maakte de vorige coach het te lastig voor mij. Al dat lopen. (blaast) ik was daardoor ook veel te vaak geblesseerd, bijna allemaal hamstringletsels”, vertelt Dennis in Het Laatste Nieuws.

“Ik begon naar andere competities te kijken, naar andere spelers. Hoe zij wél tijd kregen om te recupereren, zich wel amuseerden. Neem nu Ajax. Heerlijk. Ik wilde naar een ploeg waar ik vrijheid zou krijgen. Maar zie nu…”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws