Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement legt uit waarom hij supersub Diagne ondanks 4 goals in 116 minuten geen basisplaats gunt

© Play Sports

Hij miste gisteren een paar opgelegde kansen, maar uiteindelijk besliste hij als invaller toch de match, Mbaye Diagne. Onze prettig gestoorde Senegalese stormram, die al eens vergeleken wordt met Mario Balotelli, zit nu al aan vier goals en dat terwijl hij in competitieverband nog geen enkele keer aan de aftrap verscheen.

Philippe Clement legde gisteren na de met 0-2 gewonnen match op het veld van Zulte Waregem uit waarom hij de 28-jarige Diagne voorlopig op de bank houdt en enkel invalbeurten gunt: “De reden waarom Mbaye voorlopig niet start, heeft met zijn fysiek te maken. Hij is immers toegekomen met een slechte fysieke conditie”, klinkt het op de clubwebsite.

“Hoe beter hij wordt, hoe meer minuten hij kan pakken, maar dat heeft te maken met wat hij toont op training en in de wedstrijden. Op dit moment is hij fysiek nog niet klaar om negentig minuten te brengen wat hij nu heeft gebracht. En bovendien beschikken we nog over veel andere goeie spitsen”, verduidelijkt onze trainer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws