Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Straffe kost: zo slaagde Club erin om Diagne weg te kapen voor de neus van Anderlecht’

© Twitter Club Brugge

Bij Anderlecht zullen ze met een serieuze kater zitten want hun felbegeerde spits Mbaye Diagne koos in extremis voor een transfer naar grote rivaal Club Brugge. De manier waarop alles is verlopen, zal bovendien voor extra frustratie zorgen in Brussel.

Het is Het Nieuwsblad dat vandaag de laatste grote transferslag van blauw-zwart reconstrueert. De 27-jarige Diagne reisde zondag met de Eurostar van Londen naar Brussel-Zuid. Bestemming: Anderlecht. Ware het niet dat Club de Senegalese topschutter van Galatasaray belt net voor hij op de trein stapt. Zijn beslissing is snel genomen: hij wil liever naar Club Brugge.

Eens aangekomen in Brussel wordt hij opgewacht door twee delegaties: eentje van het nietsvermoedende Anderlecht én eentje van Club. Bovendien heeft paars-wit ook iemand naar Zaventem gestuurd om mensen uit de entourage van Diagne op te pikken. Eens aangekomen in Brussel is het gelukkig de chauffeur van Brugge die de spits het eerst opmerkt.

Mbaye Diagne wil de mensen van Anderlecht liever niet tegen het lijf lopen om een zeer ongemakkelijke situatie te vermijden en dus wordt hij in alle anonimiteit met een jas over het hoofd weggeleid door de blauw-zwarte delegatie. Terwijl Anderlecht tevergeefs op zoek is naar de ex-speler van Lierse en Westerlo is die via de E40 al onderweg naar Brugge…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws