Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Exit Leko zorgt voor beroering: “Veel onbegrip bij de spelers, de staf en ook onder de supporters”

©  Play Sports

Afgelopen zondag bleek al dat heel wat fans hun trainer Ivan Leko niet zien vertrekken, maar intussen is de exit van de 41-jarige Kroaat een feit. Rudi Cossey, die net als zijn T1 de aftocht blaast in Jan Breydel, begrijpt dan ook niet goed waarom de samenwerking wordt stopgezet.

“Er moet iets geweest zijn tussen Ivan en het bestuur. Hij heeft heel goed werk geleverd en hij lag heel goed bij de spelers, bij de staf en bij de supporters. Er was eigenlijk geen enkele reden om niet met hem voort te gaan”, meent onze afscheidnemende assistent.

“Wat de precieze reden is geweest, daar kan ik moeilijk over oordelen. Maar ik weet wel dat er veel onbegrip is bij de spelers, de staf en ook onder de supporters. Laten we het zo stellen: er is in een goede verstandhouding afscheid genomen, we hebben heel mooie dingen bereikt, dus laten we vooral dat onthouden.”

Philippe Clement is de topkandidaat om de geliefde Ivan Leko op te volgen: “Ook ik lees het overal in de kranten. Philippe zal misschien wel de grootste kandidaat zijn”, aldus Rudi Cossey bij Sporza.

“Ik kan alvast zeggen dat de basis voor de nieuwe staf gelegd is. De nieuwe trainer – wie dat ook zal zijn – zal niet in een chaos terechtkomen. Maar om de geleverde prestaties te evenaren of eventueel beter te doen, dat wordt een hele uitdaging voor de nieuwe trainer.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws