Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club maakt bekend hoeveel trouwe fans hun abonnement al verlengden aan voordeeltarief

Tifo 1891 (Club Brugge - KRC Genk)

Supporters van blauw-zwart krijgen van Club een uitgelezen mogelijkheid om nu al hun abonnement te verlengen. De speciale vroegboekperiode loopt intussen al een poos en intussen heeft de uittredende landskampioen wereldkundig gemaakt hoeveel fans al zeker zijn van hun zitje voor volgend seizoen.

Op de officiële website van Club Brugge lezen we dat reeds 3.000 hondstrouwe fans hun abonnement voor de voetbaljaargang 2019-2020 beet hebben.

Geen toeval natuurlijk want wie nu al zijn abonnement verlengt, kan rekenen op een korting tot 20 euro. Daarnaast krijgen de vroege vogels ook een gepersonaliseerde versie van het jaarlijkse geschenk.

Wie nog wil genieten van de voordelige vroegboekformule moet zijn FCB-seizoenskaart wel verlengen voor maandag 18 maart 2019. Met andere woorden: u hebt nog twee weken de tijd om de knoop door te hakken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws