Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Simons onthult: “Spelers gaan dan niet meer in discussie”

Zo bemachtig je een gesigneerd exemplaar van Timmy Simons '1000'

Timmy Simons is een icoon bij Club Brugge. De voormalige Rode Duivel zit nu in de technische staf van Blauw-Zwart en legt tegenover VISTA! de werkwijze bij Club Brugge uit.

Simons heeft elke wedstrijd een plekje in de tribune. Club Brugge zet ook een aantal camera’s neer die de wedstrijd filmen. “Vijf minuten voor het rustsignaal ga ik naar beneden om coach Ivan Leko te kunnen briefen met de nodige beelden”, onthult Simons.

De spelers hebben vaak een eigen mening en inzicht over sommige fases. “Het kan gebeuren dat ze het niet eens zijn met onze mening. Maar als spelers drie, vier dezelfde fases zien, dan gaan ze niet meer in discussie.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws