Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko reageert op loting: “Kansen op kwalificatie zijn 50/50”

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Club Brugge neemt het in de 1/16e finales van de Europa League op tegen het Oostenrijkse Red Bull Salzburg. Coach Ivan Leko reageert op de officiële kanalen van Club Brugge voor het eerst op de loting van Blauw-Zwart.

RB Salzburg haalde een indrukwekkende 18 op 18 in de poulefase van de Europa League. “Ik ben zeer tevreden met deze loting. Salzburg is een goeie ploeg, met een goeie trainer. Ze haalden 18 op 18 in de groepsfase van de Europa League dit seizoen, het is dus zonder meer een te duchten tegenstander.”

De Kroaat beseft dat er grotere tegenstanders geloot konden worden. “Een team uit het Verenigd Koninkrijk of Spanje lijkt misschien aantrekkelijker op het eerste gezicht, maar tegen Salzburg hebben we zeker een kans om door te gaan.”

”Ik denk dat de kansen op kwalificatie 50/50 zijn”, gaat Leko verder. “Salzburg speelde vorig seizoen de halve finales van deze competitie en ik denk dat het ook de ambitie moet zijn voor Belgische ploegen om zo ver mogelijk te geraken in de Europa League.”

Twaalfde man
Leko rekent ook op de supporters van Club Brugge. “We hebben een goeie campagne in de Champions League achter de rug en willen nu hetzelfde doen in de Europa League. Met de steun van onze twaalfde man moeten we op 14/02 een goeie uitgangspositie zien te bemachtigen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws