Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanderhaeghe zeurt nu al over scheids in Standard-Gent

Yves Vanderhaeghe (KV Oostende)

Standard en AA Gent openen morgenavond in Luik de nieuwe JPL-voetbalcompetitie, seizoen 2018-2019. Gent-trainer Yves Vanderhaeghe is één dag voor de match al misnoegd over de aanstelling van scheidsrechter Laforge. 

“Verleden jaar zijn we in matchen tegen Standard vrij regelmatig benadeeld. Het zou deugd doen om hen ook eens een peer te kunnen stoven. Ik wil niemand direct gaan bevooroordelen, maar de logica in de keuze van de scheidsrechter is heel ver weg”, zegt Vanderhaeghe hierover in Het Laatste Nieuws.

“Er wordt een scheidsrechter aangeduid die ons zwaar benadeeld heeft in de laatste minuut, met een denkbeeldige fout. Ik ben heel tevreden dat hij nog geen scoutingen heeft kunnen bekijken van dit seizoen, van onze blocs die er vorig jaar ook niet waren.”

“Jammer, dat ze juist die meneer, die waarschijnlijk objectief en oprecht gaat fluiten, hebben aangeduid. Ik vind het een heel vervelende keuze. Ik denk dat iedereen met een propere lei aan dit seizoen begint. En eigenlijk doen ze ons weer nadenken over vorig seizoen”, klaagt de Buffalo’s-trainer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws