Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge verliest transferstrijd tegen onverwachte eersteklasser’

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Club Brugge is nog niet klaar met zijn huiswerk op de transfermarkt en wil de komende weken nog enkele spelers binnenhalen. Het mag echter wel één naam van zijn verlanglijstje schrappen en dat door toedoen van een Belgische club.

In Servië was men de voorbije weken zeker dat Djordje Jovanovic op weg was naar Club. Er was zelfs sprake van een akkoord tussen Blauw-Zwart en Partizan, maar de transfer wordt nu toch nog gekaapt. Volgens Het Laatste Nieuws is het verrassend genoeg Lokeren dat met de 19-jarige spits gaat lopen.

De entourage van Jovanovic zou het immers belangrijk vinden dat de jongeling in deze fase van zijn carrière aan spelen toekomt. Bij Lokeren heeft hij daar uiteraard meer kans toe dan bij Club, waar hij niet als een onmiddellijke versterking gezien werd.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws