Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Dit aanzienlijke bedrag betaalde Club Brugge voor Karlo Letica’

Vrijdag maakte Club Brugge via zijn officiële kanalen bekend dat Karlo Letica officieel een speler van blauw-zwart is. De 21-jarige doelman komt over van Hajduk Split en zette zijn handtekening onder een overeenkomst van vier seizoenen.

Als alles volgens plan verloopt, dan moet Letica vanaf volgend seizoen de nieuwe nummer één van Club Brugge worden. De Kroatische belofte staat te boek als een groot talent en werd niet voor niets achterna gezeten door ploegen zoals PSV, Real Madrid en Manchester United.

Dat Letica ‘hot’ was op de transfermarkt, is wel duidelijk. Dat valt ook meteen op als je zijn prijskaartje erbij haalt. Het Laatste Nieuws weet dat Club Brugge uiteindelijk 3,5 miljoen euro, inclusief bonussen, op tafel legde voor de keeper.

Een aanzienlijk bedrag voor een 21-jarige speler die nog moet bevestigen, maar dat is wel het bedrag dat ons bestuur – mede door de concurrentie van andere ploegen – voor ogen had. Bovendien is het vertrouwen in Letica enorm groot.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws