Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Doelman Club Brugge opgeroepen voor Rode Duivels

Jens Teunckens in actie (Westkapelle - Club Brugge)

Roberto Martinez maakte maandag zijn 28-koppige voorselectie voor het WK bekend. Daar komt de komende dagen nog een verrassende naam bij, namelijk die van Jens Teunckens.

Belofteninternational Teunckens werd het afgelopen seizoen door Club Brugge uitgeleend aan Antwerp en staat in de belangstelling van KV Oostende. De Rode Duivels zijn in Tubeke al met een beperkte groep begonnen aan de WK-voorbereiding en door de afwezigheid van Courtois, Mignolet, Sels en Casteels waren daar geen doelmannen bij.

Om die reden heeft Martinez de 20-jarige Teunckens opgeroepen om de groep te vervoegen. Wanneer de vier andere doelmannen teruggekeerd zijn, mag Teunckens definitief op vakantie om het volgende seizoen voor te bereiden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws