Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge blijft twijfelen over recordtransfer’

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

Nu het seizoen er helemaal op zit, kan Club Brugge zich volop focussen op de voorbereiding op volgend seizoen. Zo zal er onder meer beslist moeten worden over de toekomst van enkele huurlingen.

Zo moet Club voor het einde van de maand de knoop doorhakken over Matej Mitrovic. De Kroatische verdediger wordt sinds januari gehuurd van Besiktas en Ivan Leko zou zijn landgenoot graag aan boord houden.

Club beschikt ook over een aankoopoptie, maar die bedraagt wel 4,5 miljoen euro. Dat zou van Mitrovic de duurste inkomende transfer uit de Clubgeschiedenis maken. Het bestuur zou dan ook twijfelen of Mitrovic dat bedrag wel waard is, maar volgens Uğur Karakullukçu, een bekende Turkse commentator, gaan ze toch een poging wagen om hem definitief binnen te halen. Officiële onderhandelingen tussen de clubs zijn er nog niet geweest.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws