Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Debuut van Limbombe bij de Rode Duivels zorgt voor onenigheid: “Een niveau of 2 te laag”

Anthony Limbombe (Club Brugge - Standard)

Anthony Limbombe heeft dinsdagavond zijn debuut als Rode Duivel mogen vieren tegen Saudi-Arabië. “Dit is een zalig gevoel”, vertelde onze linkerflank na afloop voor de camera’s van Sporza. “We hebben een mooie prestatie neergezet en 4-0 is een mooie uitslag. Ik heb mijn best gedaan op training en ben de coach dankbaar dat ik beloond werd met 45 minuten speeltijd. Dit smaakt toch naar meer.”

Roberto Martinez is alvast tevreden over de match van Limbombe. “Anthony is een goeie ambassadeur voor de Jupiler Pro League. Hij heeft indruk gemaakt op training en de wedstrijd was daar een vervolgstuk van. Hij kan nog groeien en heeft een mooie toekomst voor zich”, citeert Het Nieuwsblad de bondscoach.

Op Twitter zijn de reacties verdeeld over de partij die Limbombe afwerkte. De ene vindt dat er een zichtbaar niveauverschil is met de andere Rode Duivels, terwijl de ander hem net verdienstelijk vond debuteren. De Club-fans hoopten dan weer vooral dat hun smaakmaker zich niet zou blesseren in aanloop naar de Play-Offs. Een overzicht.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws