Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse winteraanwinst had zich eerste matchen bij Club anders voorgesteld: “Heel ontgoochelend”

Matej Mitrovic (Club Brugge - KRC Genk)

Na een verschroeiende seizoensstart heeft Club Brugge het in 2018 moeilijker om punten te sprokkelen. Sinds Nieuwjaar bedraagt de balans immers slechts 7 op 18. Blauw-Zwart vindt nog altijd makkelijk de weg naar doel, maar slikte in zijn laatste 6 competitiewedstrijden wel gemiddeld 2 doelpunten.

Matej Mitrović is één van de nieuwkomers die voor defensieve stabiliteit moet zorgen. De 24-jarige landgenoot van Ivan Leko geeft toe dat hij de Jupiler Pro League onderschat had. “Het niveau van de competitie heeft mij verbaasd. We hebben zelf ook een heel goeie ploeg en het tempo van de matchen is hoog”, vertelt hij aan Het Laatste Nieuws.

De huurling van Besiktas voelt zich in zijn sas op Jan Breydel, maar sinds zijn komst kon Club jammer genoeg nog niet veel matchen winnend afsluiten. “En dat is heel ontgoochelend. Elke week verliezen Charleroi en Anderlecht punten, maar onze kloof wordt niet groter. We hebben dringend een overwinning nodig. Of er twijfel is in de kleedkamer? Helemaal niet. We zijn kritisch genoeg voor onszelf, maar de sfeer is goed. Na elke tegenslag richten we ons snel op de volgende match.” Zondag op Standard wacht een nieuwe kans voor Mitrovic & co.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws